Kulturní noviny v roce 2016 s vaší podporou a naším dárkem

Obrázek nebo fotografie#16721

Tištěný speciál Kulturních novin s výběrem textů z loňského roku jsme již rozeslali většině čtenářů, kteří nás do roku 2016 podpořili. Rádi jej zašleme i každému dalšímu, kdo nás podpoříte jakýmkoliv finančním příspěvkem na náš účet a stanete se tak spolutvůrci malého zázraku - občanského kulturně-politického nezávislého média, jež vychází už pátým rokem! - Při platbě uveďte do poznámky svou poštovní adresu a případně ji zašlete i na adresu druzstvo@kulturni-noviny.cz. Děkujeme!

Milí čtenáři,

díky vám mohlo vedení našeho družstva počátkem ledna rozhodnout o pokračování provozu Kulturních novin na první pololetí roku 2016. Nemáme sice ještě podepřen celý rozpočet vydání, avšak prognóza je příznivá, a pokud neustanete s průběžnou podporou, budeme moci vycházet i v příštích měsících. Podaří-li se nám navíc shromáždit dostatečnou částku na provoz Kulturních novin i v druhé polovině roku, máme v plánu připravit další tištěný speciál.

Pokud jste nás již podpořili a máte zájem o další výtisk našeho speciálu pro své přátele, napište nám na adresu druzstvo@kulturni-noviny.cz. Zašleme vám jej zdarma. - Pokud nám chcete pomoci při propagaci například na vhodné akci, ozvěte se také.

Potřebujete-li potvrzení o poskytnutí finančního daru pro své účetnictví, kontaktujte nás. Rádi vám jej vystavíme.

Tvořte i vy spolu s námi Kulturní noviny 2016!