Podpořte KN a získáte dárek – nový tištěný speciál!

Redakce Kulturních novin připravuje tištěný předvánoční speciál. Bude sestaven z fejetonů, reportáží, textů o literatuře a výtvarném umění. Jeho datum vydání je 5. prosince. Podpoříte-li nás jakoukoli částkou ve výši 300 Kč a více, zašleme vám speciál domů spolu s dárkovým letáčkem a na požádání přiložíme až dva kusy navíc – třeba jako dárek pro vaše nejbližší (podrobnosti níže). Nezapomeňte, prosím, uvést při bankovním převodu své jméno a poštovní adresu a popřípadě se nám přihlásit na adresu druzstvo@kulturni-noviny.cz. Potvrdíme vám příjem platby.

Pozor! Další důležité informace:

Pro zaslání Kulturních novin jako vánočního dárku je uzávěrka přijatých plateb 15. prosince – abychom měli jistotu, že vám bude v předvánočním návalu zásilka doručena. Pro případné bližší informace a ověření objednávky pište na adresu: druzstvo@kulturni-noviny.cz.

Tento tištěný speciál vám samozřejmě rádi pošleme i později. Naše dárková kampaň bude trvat až do konce ledna 2017.

Číslo našeho účtu je 2400830379/2010 (FIO Bank).

 

Proč podporovat Kulturní noviny

Kulturní noviny jsou médiem, jehož existence závisí na více či méně dobrovolnické práci svých redaktorů a spolupracovníků, a pak především na čtenářích. Vytváříme spolu všichni jedno společenství. Podporou našeho internetového týdeníku a také šířením tištěného speciálu pomáháte tvořit a rozšiřovat ojedinělý mediální prostor, který je místem pro názorovou politicko-kulturní publicistiku, pro literární reflexi skutečnosti – a to vše především z pozice občanské. Nestojí za námi žádný investor, politická strana, ani think tank.

Podporou Kulturních novin rozvíjíme občanskou společnost, její kulturu a její nezávislý hlas.

Prosíme, podpořte Kulturní noviny!