Klárčina hádanka

Obrázek nebo fotografie#18853

Dostal jsem nedávno k vyřešení hádanku, kterou si vymyslela malá výtvarnice Klárka, pro niž jsme před dvěma týdny sháněli podporu. Nakreslila obrázek, do něhož vtělila číslice od jedné do devíti. Najdete je? – Informaci o výsledku naší malé kampaně naleznete níže.

Před dvěma týdny  jsme vyhlásili kampaň na podporu malého výtvarně nadaného děvčátka, jehož maminka, samoživitelka, nemá dostatek prostředků, aby mohla podpořit jeho rozvoj a dceru od ledna poslat na roční výtvarný kurz. Než se pustíte do řešení Klárčiny hádanky, sdělím vám, že tato naše akce, byla úspěšná. Získali jsme 4 800 korun, z čehož Klárčina maminka zaplatí 3 500 korun kurzovného a ještě jí zbude na dlouhodobou šalinkartu (pro Nebrňáky upřesňuju – tramvajenku), čímž jsme podpořili i Klárčino cestování do kurzu a do školy. Děkuju všem, kteří přispěli, a určitě dám vědět, co bude Klárka dále vytvářet.

P. S. Jen dodávám, že hádanka je kreslena propiskou a její originální velikost odpovídá vánočnímu přáníčku, tj. zhruba pohlednicovému formátu.