KN 2017: Prosíme o podporu!

Kulturní noviny potřebují základ pro provozní rozpočet v roce 2017. Podpoříte-li nás jakoukoli částkou, zašleme vám náš tištěný speciál KN zima 2016/2017 a na vyžádání i předchozí speciál s výběrem z textů z roku 2015. Vaše podpora znamená další život Kulturních novin.

Nezapomeňte, prosím, uvést při bankovním převodu své jméno a poštovní adresu a popřípadě se nám s dalšími požadavky přihlásit na adresu druzstvo@kulturni-noviny.cz. Potvrdíme vám příjem platby a pošleme vše, o co si napíšete.

Číslo našeho účtu: 2400830379/2010 (FIO Bank).

Proč podporovat Kulturní noviny

Kulturní noviny jsou médiem, jehož existence závisí na více či méně dobrovolnické práci svých redaktorů a spolupracovníků, a pak především na čtenářích. Vytváříme spolu všichni jedno společenství. Podporou našeho internetového týdeníku a také šířením tištěného speciálu pomáháte tvořit a rozšiřovat ojedinělý mediální prostor, který je místem pro názorovou politicko-kulturní publicistiku, pro literární reflexi skutečnosti – a to vše především z pozice občanské. Nestojí za námi žádný investor, politická strana, ani think tank.

Podporou Kulturních novin rozvíjíme občanskou společnost, její kulturu a její nezávislý hlas.

Prosíme, podpořte Kulturní noviny!