Podpořte KN v roce 2018!

Obrázek nebo fotografie#21007 Obrázek nebo fotografie#21008

Kulturní noviny potřebují podporu pro činnost v roce 2018. Příspěvky čtenářů jsou základem naší existence. Podpoříte-li nás do 30. ledna částkou nejméně 300 Kč, zašleme vám náš nový tištěný  speciál - výběr z článků z roku 2017. Totéž platí, začnete-li nás podporovat trvalým měsíčním příkazem - třeba jen malým obnosem. Trvala podpora přispívá ke stabilitě Kulturních novin.

 

Platby

Náš účet: 2400830379/2010 (FIO Bank)

Pokud chcete získat tištěný speciál, nezapomeňte, prosím, uvést při bankovním převodu své jméno, poštovní adresu a e-mail – nebo se nám přihlásit na adresu druzstvo@kulturni-noviny.cz. Potvrdíme vám přijetí platby. Stejně tak vám na požádání vystavíme potvrzení o přijetí daru pro daňové účely.

Pokud si to budete přát, zašleme vám i více kusů speciálu. Jsme vděčni za šíření a sdílení Kulturních novin.

Termíny

Kampaň na podporu Kulturních novin se zásilkou tištěného speciálu bude trvat do 30. ledna 2018.

 

Proč podporovat Kulturní noviny

Kulturní noviny jsou médiem, jehož existence závisí z velké části na dobrovolnické práci redaktorů a spolupracovníků a pak především na čtenářích. Vytváříme spolu všichni jedno společenství. Podporou našeho internetového týdeníku a také šířením tištěného speciálu pomáháte tvořit a rozšiřovat ojedinělý mediální prostor, který je místem pro názorovou politicko-kulturní publicistiku, pro literární reflexi skutečnosti – a to vše především z pozice občanské. Nestojí za námi žádný investor ani strana ani think tank. Podpořte tvůrce Kulturních novin, aby se své práci mohli věnovat naplno.

Podporou Kulturních novin podporujeme občanskou společnost, její kulturu a její nezávislý hlas.

Prosíme, podpořte nás!

Jiří Plocek, šéfredaktor Kulturních novin