Dokument

Podpora KN v roce 2016 a náš dárek

Milí čtenáři, díky vám mohlo vedení našeho družstva počátkem ledna rozhodnout o pokračování provozu Kulturních novin na první pololetí. Nemáme sice ještě zcela podepřen celý rozpočet vydání, avšak prognóza je příznivá, a pokud neustanete s průběžnou podporou, tak budeme moci vycházet i v příštích měsících.

Tištěný speciál Kulturní noviny 2015 vysázíme a vytiskneme v lednu 2016 a zašleme jej členům našeho družstva a našim podporovatelům, kteří nám v prosinci a lednu přispěli na letošní provoz.

Zašleme jej ale také každému, kdo v průběhu prvního pololetí 2016 podpoří vydávání Kulturních novin částkou 300 Kč a vyšší a současně do poznámky o platbě napíše svoje jméno a poštovní adresu nebo potvrdí svou platbu s údaji o poštovní adrese na e-mail: druzstvo@kulturni-noviny.cz.

Pokud se nám podaří shromáždit dostatečnou částku na provoz Kulturních novin i v druhém pololetí, máme v plánu připravit další tištěný speciál.

Potřebujete-li potvrzení o poskytnutí finančního daru pro své účetnictví, napište nám prosím tento požadavek do téhož mailu.

Tvořte i vy spolu s námi Kulturní noviny 2016!